محورهای رسانه های لبنان؛

سفر هیأت «حزب‌الله» به مسکو/ تقویت روابط «حماس» و «دمشق»

سفر هیأت «حزب‌الله» به مسکو/ تقویت روابط «حماس» و «دمشق»

رسانه‌های لبنان به موضوعات مختلفی پرداختند که سفر قریب الوقوع هیأت حزب الله به روسیه و نیز تقویت روابط حماس با سوریه، مهمترین سوژه‌های خبری این رسانه‌ها است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: رسانه‌های مختلف لبنان در ۲۴ ساعت گذشته به رویدادهای مختلفی پرداختند که سرخط خبری آنها بدین شرح است:

شبکه المیادین در گزارشی آورده است: با وساطت ایران و حزب الله، حماس تاکنون نیمی از مسیر بازسازی روابط خود با دمشق را طی کرده است.

روزنامه النهار در گزارشی با اشاره به وضعیت اقتصادی لبنان در سایه عدم تشکیل دولت، نوشت: قیمت دلار در لبنان بار دیگر افزایش یافت و هر دلار به ۱۳ هزار لیره رسید.

تارنمای لبنان ۲۴ در مطلبی آورده است: قرار است هیأتی از حزب الله لبنان در آینده نزدیک به «مسکو» روسیه سفر کند.

این پایگاه در مطلب دیگری عنوان کرد: نگرانی هایی پیرامون فعالیت مجدد تروریست های داعش در لبنان وجود دارد.

تارنمای المدن نیز در مطلبی تأکید کرده است: روسیه اوضاع لبنان و سوریه را دنبال می کند و نسبت به وضعیت اقتصادی این دو کشور نگرانی هایی دارد.

کد مطلب 5169375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha